Avoimet työpaikat

KASLINK

TYÖNANTAJANA

Kaslink on yksi Suomen nopeiten kasvaneita yrityksiä 2000-luvulla. Tarkoitus ei ole hidastaa tahtia tulevaisuudessakaan, päinvastoin. Kasvava yrityksemme tarjoaa lukuisia työllistymismahdollisuuksia, niin kokeneille ammattilaisille kuin vastavalmistuneillekin.

Monipuoliset uramahdollisuudet

Yrityksessämme tapahtuu jatkuvasti – kehitymme, kasvamme ja luomme uusia tuotteita. Kaiken keskiössä on ruuanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistaminen ja kehittäminen. Suurin osa henkilöstöstämme on elintarvikevalmistuksen ammattilaisia, mutta tarjolla on työtehtäviä myös markkinoinnissa, myynnissä, henkilöstöhallinnossa, logistiikassa, kunnossapidossa ja IT-ratkaisujen parissa.

Mielenkiintoisen työympäristön lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää osaamistaan. Olipa kyseessä sitten ammattitaidon lisäkoulutus, halu oppia uusia tehtäviä tai edetä uralla, tuemme henkilöstöämme tavoitteiden saavuttamisessa parhaamme mukaan.

Kannustava yhteishenki ja lämmin ilmapiiri

Kaslink on perheyritys ja tahdomme säilyttää työyhteisössä arvojemme mukaisen kannustavan yhteishengen ja lämpimän ilmapiirin. Kaslink työllistää jo 150 alansa rautaista ammattilaista, mutta kukaan ei ole toisilleen tuntematon, vaan toimimme kuin suuri perhe.

Vaikka pidämme korkeaa työmotivaatiota tärkeänä meriittinä henkilöstössämme, emme silti usko liian kovaan työntekoon – parhaat innovaatiot ja merkittävimmät saavutukset syntyvät tiimityönä rennossa ilmapiirissä.

Tuemme myös henkilöstömme henkilökohtaisia tavoitteita osallistumalla esimerkiksi vapaa-ajan urheiluun.

Hae nyt

Jos kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä Kaslinkin osaavaan joukkueeseen, voit jättää meille ohessa avoimen hakemuksen. Käymme läpi kaikki hakemukset ja otamme sinuun yhteyttä heti, kun tarjolla on taitojasi ja kiinnostuksen kohteitasi vastaava avoin työpaikka.

TEKNINEN ASIANTUNTIJA
MISKA AUTIO

Monen taidon mies

Miska Autio ei tiennyt Kaslinkin perustajan Raino Kukkosen työtarjoukseen tarttuessaan, että hän tulee rakentamaan itselleen pitkän uran yrityksen parissa.

Nyt 16 vuotta myöhemmin Miska työskentelee Kaslinkilla teknisenä asiantuntijana. Omien sanojensa mukaan Miskan työtehtävä on osallistua useampiin erilaisiin tehtäviin tuotantoprosessin aikana.

Miska on oppinut ammattitaitonsa työn kautta. Hän aloitti työuransa Kaslinkilla tuotantolinjalla ja on sittemmin ylentynyt useampiin erilaisiin työtehtäviin tuotantoketjun varrella. Miska oppi heti alussa yrityksen toimintatavat ja rutiinit sekä maitotuotteiden ja kastikkeiden valmistuksessa käytettävien koneiden toiminnot.

Kaslinkilla ei Miskan mukaan koskaan lopu uusien asioiden oppiminen.

Päivittäiset rutiinit

Teknisen asiantuntijan päivä alkaa tiimipalaverilla kunnossapidon kanssa. Miskan tehtävänä on raportoida aina edellisen päivän mahdollisista tuotantolinjan toimintahäiriöistä kunnossapidolle. Mahdolliset toimintahäiriöt ratkaistaan aina yhdessä.

Miskan työtehtäviin kuuluu myös valmistusprosessien valvonta; hän pitää silmällä laitteiden toimintaa tietokoneohjelmien avulla ja huoltaa mahdollisia toimintahäiriöitä tuotantolinjalla.

Työssään Miska nauttii erityisesti haasteiden ratkaisemisesta.

Tuoteinnovaatioita

Tuotekehityksessä Miska hyödyntää laajaa ammattiosaamistaan valmistusmenetelmistä tarjotakseen tiimilleen innovatiivisia näkökulmia tuotantolinjan kehitykseen.

Miska tekee testauksia selvittääkseen, miten uudet tuotereseptien ainesosat toimivat tuotantolinjalla ja etsii niille parhaat mahdolliset tuotantomenetelmät. Välillä yhden reseptin kehittämiseen saattaa mennä jopa puoli vuotta ja toisinaan saattaa osua oikeaan ensimmäisellä yrittämällä.

PROSESSINHOITAJA
ANNAMARI ROSBERG

KOULUNPENKILTÄ SUORAAN MEIJERIALALLE

Annamari Rosberg valmistui meijerikoulusta vuonna 2012 ja on siitä asti toiminut Kaslinkin palveluksessa.

Annamari on toiminut kolmessa eri työtehtävässä Kaslinkilla. Hän aloitti työnsä UHT-käsiteltyjen tuotteiden parista ja siirtyi sieltä pakkausosastolle. Tällä hetkellä Annamari on tuotantovastaavan roolissa maidon vastaanotossa.

Vaihtelevaa ja itsenäistä työtä

Annamari nauttii tämänhetkisestä työtehtävästään ja siitä, että saa aina itse suunnitella työpäivänsä kulun. Annamarin työtehtäviin kuuluu maidon vastaanottaminen, maidon käsittelylaitteiden puhdistus sekä kerman ja kevytmaidon erottaminen raakamaidosta.

Annamari pitää huolen siitä, että Kaslinkin maitotuotteet ovat aina parhaan laadun mukaisia. Hän testaa raakamaidosta mahdolliset antibioottien jäämät ja mittaa maidossa ja kermassa olevan rasvan.

Laaduntarkkailua ja vastuuntuntoa

Annamarin mukaan prosessinhoitajan tärkein voimavara on omat aivot. Prosessinhoitajan roolissa joutuu tekemään nopeita itsenäisiä päätöksiä harkintakyvyn mukaan.

Prosessinhoitajan tulee tarkasti suunnitella paras mahdollinen tapa vastaanottaa raakamaito pitääkseen tuotannon sujuvana.

Työtehtävä vaatii vastuuntuntoa; prosessinhoitajan tehtävänä on varmistaa, että raakamaidon laatu pysyy korkeana tuotannon jokaisessa vaiheessa.

TUOTANTOSUUNNITTELIJA
KIM KIVIRANTA

Ylennyksien kautta

Kim Kiviranta on ollut Kaslinkilla jo vuodesta 2008. Kolmekymppinen kouvolalainen jäi Kaslinkin palvelukseen kahden viikon tilapäistyöpalveluksen jälkeen varastointiosastolle.

Kim yleni varastoesimiehen tehtävään aloitettuaan täysipäiväisen työsuhteen Kaslinkilla.

Nyt Kim on työskennellyt tuotantosuunnittelijana kahden vuoden ajan.

Vaihtelevat työtehtävät

Kimin mukaan työn paras puoli on sen vaihtelevuus. Työtehtävät ovat monipuolisia ja itsenäisiä.  Niihin sisältyy myös yhteistyötä muiden osastojen ja tuotantovaiheiden kanssa sekä asiakaskohtaamisia. Kimin päävastuualue on kylmää matematiikkaa. Hän varmistaa, että tuotantolinjalla on täsmälleen oikeat määrät ainesosia – mitään ei ole koskaan liikaa tai liian vähän. Vastuutehtäviin kuuluu lisäksi raaka-aineiden tilausmäärien määrittäminen ja myynnin ennustaminen kolmen viikon päähän.

Kehitysmahdollisuuksia

Kasvavalle yritykselle työskentelyssä on paljon etuja.

Kimin mukaan Kaslinkilla tapahtuu tälläkin hetkellä paljon uutta. Tietysti välillä mukaan mahtuu myös haasteita, mutta työ on hyvin palkitsevaa ja kehittävää. Kim on aina kaivannut työtehtävissään haasteita ja vaihtelua, joten Kaslink on hänelle täydellinen työpaikka.