Tuotteet & brändit

TUOTTEET &

BRÄNDIT

Ruuanlaittotuotteita, juomia ja välipaloja.

PISARA SUOMALAISTA LUONTOA

Maire-tuoteperhe koostuu korkealaatuisista paikallisesti tuotetuista laktoosittomista maidoista ja kermoista.

ENSILUOKKAISTA RUOANLAITTOA

Nordic Cuisine -tuotteet valmistetaan käsityönä laadukkaista ja puhtaista ainesosista ilman lisäaineita.

 

TAHDONVOIMA JOLLA JAKSAA

Tahto-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman terveellisiä välipaloja aktiiviseen elämään.

PUHDASTA LUONNOSTA

Tuhansien kristallin kirkkaiden järvien maasta, syvältä metsien lomasta, tulee Vesi. Maailman puhtain Vesi pakataan ympäristöystävälliseen kartonkiin.

YHTÄ HYVÄÄ ILMAN MAITOA

Aito on tuoteperhe, jolla vaihdat vaivatta yhden jos toisenkin maitotuotteen kaurapohjaiseen.

TUOTTEET

KORKEALAATUISIA ELINTARVIKKEITA SUOMESTA

Kaslinkin moderni tuotantolaitos mahdollistaa monenlaisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen tuotannon tuoreista ja paikallisista lähialueen raaka-aineista. Tuotantolaitoksen uusin teknologia takaa, että tuotteemme pakataan vastaamaan niin vähittäiskaupan kuin ammattikeittiön tarpeita.

Kaikki tuotteemme pakataan ympäristöystävällisiin kartonkipakkauksiin, jotka voidaan kierrättää ja toimittaa myös pitkien matkojen päähän tehokkaasti pitkällä säilyvyydellä. Koko tuotantoketjussa korostuu ympäristöystävällisyys, tästä syystä käytämme energianlähteenä uusiutuvaa biokaasua.

KASTIKKEET JA KERMAT

Kastikevalikoimamme on hakenut inspiraationsa Ranskan ruokaperinteistä skandinaavisella twistillä. Uskomme puhtaisiin makuihin ja luotamme yksinkertaisiin yhdistelmiin, jotka parantavat raaka-aineiden luonnollisia makuja. Jokainen tuote on valmistettu käsityönä. Luut, kasvikset, yrtit ja mausteet paahdetaan, keitetään ja lopulta liemi haihdutetaan. Aivan kuten kokki olisi valmistanut kastikepohjan kattilassa. Tuotteet on valmistettu ilman lisä- tai säilöntäaineita. Kastikkeissamme ei ole mitään ylimääräistä, vain puhtaat ja huolella valitut raaka-aineet.

Ruonlaittotuotteisiimme kuuluu myös erilaisia kermoja, kuten vispikerma ja ruokakerma. Näiden perinteisten maitopohjaisten kermojen lisäksi valmistamme myös maidottomia vaihtoehtoja mm. kaurasta.

Makeanhimoisille valmistamme myös jälkiruokakastikkeita, kuten esim. kinuski-, suklaa-, vanilja- ja lakritsikastikkeita. Jälkiruokakastikkeemme valmistetaan luonnollisista ja aidoista raaka-aineista, kuten kermasta, suklaasta, kaakaosta, vaniljasta, sokerista ja siirapista. Huolella ja ammattitaidolla valmistetut kastikkeet vaativat kärsivällisyyttä. Kinuskikastikkeen täydellinen maku saavutetaan kun sokerin annetaan karamellisoitua 10 tuntia.

MAIDOT, VEDET JA MAIDOTTOMAT JUOMAT

Uskomme, että korkealaatuisten maitotuotteiden valmistaminen edellyttää puhtainta ja tuoreinta raakamaitoa – ja juuri siksi me Kaslinkilla käytämme paikallista maitoa, jonka keräämme itse Kouvolan lähiseudulta, 100 kilometrin säteellä tuotantolaitoksestamme.

Juomaportfolioomme kuuluvat myös erilaiset vedet, maustamattomasta maustettuun, kuplilla tai ilman. Meiltä löydät myös erilaiset maidottomat vaihtoehdot, kuten kaura-pohjaiset juomat. Suomalaisesta korkealaatuisesta kaurasta valmistetuista vaihtoehdoistamme löydät niin maustettuja kuin maustamattomiakin kaurajuomia.

JUOTAVAT JA LUSIKOITAVAT VÄLIPALAT

Tuoteperheemme koostuu erilaisista juotavista ja lusikoitavista välipaloista, superfood-pirtelöistä juotaviin rahkoihin. Tuotekehityksemme erikoisosaamisen ja tuotantoprosessimme joustavuuden ansiosta voimme luoda välipaloja toiveidenne mukaan; välipalajuomat kiireiseen arkeen, smoothiet ja proteiinijuomat salille, palautusjuomat, ateriankorvikkeet tai vaikka lusikoitavat kaurapohjaiset välipalat puhtaan luontomme marjoilla maustettuna.