Aito Kauravispi on VegeAwardsien vuoden paras uusi tuote

Kaurapohjaisen Aito-tuoteperheen vaahtoutuva Aito Kauravispi on valittu VegeAwardseilla vuoden 2018 parhaaksi uudeksi tuotteeksi. VegeAwards-palkinnot jaettiin sunnuntaina 27.1. Pohjoismaiden suurimman kasvisruokatapahtuman Vegemessujen yhteydessä.

– VegeAwards-palkinto on hieno osoitus siitä, että Aito Kauravispi on hurmannut kuluttajat ja löytänyt paikkansa niin arjen herkuttelussa kuin juhlapäivien leivonnassa. Tuote saapui kauppoihin syyskuussa, ja olemme saaneet siitä erinomaista palautetta niin kuluttajilta kuin ammattikeittiöiltä. Aito Kauravispi on huolellisen tuotekehityksen tulos, eikä markkinoilta löydy vastaavalla tavalla toimivaa tuotetta, kertoo Kaslinkin luova johtaja Juha-Petteri Kukkonen, joka on myös yksi yrityksen kolmesta omistajaveljeksestä.

Vaahtoutuva Aito Kauravispi sopii sellaisenaan tai kuohkeaksi vispattuna jälkiruokiin, leivontaan ja ruoanlaittoon. Tuote sopii vaahdotettuna myös kahviin ja muihin kuumiin juomiin. Maidoton, laktoositon ja gluteeniton tuote valmistetaan Kouvolassa.

Aito Kauravispi on niittänyt myös kansainvälistä mainetta: Berliner Zeitung -lehti nosti Aito Kauravispin esiin yhtenä Berliinin Grüne Woche -elintarvikemessujen innovatiivisimmista tuotteista.

VegeAwards on Suomen ainoa täysin kasvipohjaisia yrityksiä, toimijoita ja brändejä palkitseva kilpailu. VegeAwards-palkinnot jaettiin sunnuntaina 27.1.2019 Pohjoismaiden suurimman kasvisruokatapahtuman Vegemessujen yhteydessä. Foodieista, alan asiantuntijoista ja kuluttajista koottu esiraati valitsi jokaiseen kategoriaan ehdokkaat, joiden joukosta voittajat valittiin yleisöäänestyksellä.