Ammattilaisille

Perheyhtiö Kaslink on yksi suurimmista kotimaisista jokapäiväisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista. Tuotteemme vastaavat sekä vähittäiskaupan että ammattikeittiön ja teollisuuden tarpeita.

Korkealaatuisia elintarvikkeita Suomesta

Kaslinkin moderni tuotantolaitos mahdollistaa monenlaisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen tuotannon tuoreista ja paikallisista lähialueen raaka-aineista. Tuotantolaitoksen uusin teknologia takaa, että tuotteemme pakataan vastaamaan niin vähittäiskaupan kuin ammattikeittiöiden ja teollisuuden tarpeita.

Kaikki tuotteemme pakataan ympäristöystävällisiin kartonkipakkauksiin, jotka voidaan kierrättää ja toimittaa myös pitkien matkojen päähän tehokkaasti pitkällä säilyvyydellä. Koko tuotantoketjussa korostuu ympäristöystävällisyys, tästä syystä käytämme energianlähteenä uusiutuvaa biokaasua.

Tutustu tuotteisiimme! Tuotekuvasto kevät 2019 >

Ota yhteyttä!

Haluatko edustaa brändejämme tai tehdä kanssamme uusia ruokainnovaatioita? Oletko kiinnostunut tuotteistamme? Otathan yhteyttä: sales(at)kaslink.fi tai etunimi.sukunimi(at)kaslink.fi

Jari Lehtonen-Reitti

Myyntijohtaja,
Suomi
+358 40 534 1367

Vesa Nousiainen

Avainasiakaspäällikkö,
Food service
+358 40 018 2999