Korkealaatuisia elintarvikkeita Suomesta

Kaslinkin moderni tuotantolaitos mahdollistaa monenlaisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen tuotannon tuoreista ja paikallisista lähialueen raaka-aineista. Tuotteemme pakataan vastaamaan niin vähittäiskaupan kuin ammattikeittiöiden  ja teollisuuden tarpeita.

Yhtä hyvää ilman maitoa

Kaslink Aito on tuoteperhe, jolla vaihdat vaivatta yhden jos toisenkin maitotuotteen kaurapohjaiseen. Maukkaat tuotteet tehdään ensiluokkaisesta kotimaisesta kaurasta, ja tuotteissa käytetyt marjat poimitaan suomalaisista metsistä. Maidoton Kaslink Aito -tuoteperhe tarjoaa vaihtoehtoja ruokajuomaksi, välipalaksi, leivontaan ja ruoan valmistukseen.

Tutustu Aito-tuotteisiin >

Maailman puhtain vesi

Tuhansien kristallinkirkkaiden järvien maasta, syvältä metsien lomasta, tulee Kaslink Vesi. Maailman puhtain Vesi pakataan ympäristöystävälliseen kartonkiin.

Tutustu Vesi-tuotteisiin >

 

 Ensiluokkaista ruoanlaittoa

Kaslink Nordic Cuisine -kastikkeet valmistetaan käsityönä laadukkaista ja puhtaista ainesosista ilman lisäaineita. Kastikevalikoimamme on hakenut inspiraationsa Ranskan ruokaperinteistä skandinaavisella twistillä. Kaslink Nordic Cuisine -tuotteet sopivat pohjaksi monenlaisiin ruokiin.

Tutustu Nordic Cuisine -tuotteisiin >

 

Tahdonvoima jolla jaksaa

Kylmässä Pohjolassa pärjäämiseen on aina tarvittu roppakaupalla tahtoa, ratkaisevaa luonteenlujuutta. Kaslink Tahto -tuotteet tarjoavat terveellisiä välipaloja aktiiviseen elämään. Tuotteet sopivat aktiivisille liikkujille, joille kova meno kuuluu joka treeniin.

Tutustu Tahto-tuotteisiin >

 

Pisara suomalaista luontoa

Kaslink Maire -tuoteperhe koostuu korkealaatuisista, paikallisesti tuotetuista laktoosittomista ja vähälaktoosisista maidoista ja kermoista. Uskomme, että korkealaatuisten maitotuotteiden valmistaminen edellyttää puhtainta ja tuoreinta raakamaitoa, joka tulee omilta tuottajiltamme. Käyttämämme maito kerätään läheltä, alle 100 km säteellä Korian tuotantolaitoksestamme.

Tutustu Maire-tuotteisiin >