Kaslink on Great Place to Work!

Kaslinkille on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että vähintään 7/10 yrityksen työntekijästä kokee työskentelevässä hyvässä työpaikassa. Henkilöstökysely selvittää organisaation luottamuksen, ylpeyden ja yhteishengen toteutumista työntekijöiden keskuudessa. Korkeimmat arvosanat Kaslink sai ylpeydestä ja yhteishengestä: Työntekijät ovat ylpeitä siitä, mitä yrityksessä tehdään, ja töitä tehdään hyvässä yhteishengessä.

Kaslinkin henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilän mukaan tutkimus on tärkeä mittari, joka kertoo, miten työntekijät kokevat työpaikkansa kokonaisuutena. Tutkimus myös auttaa kehittämään yrityskulttuuria ja johtamista entisestään.

– Sertifikaatti ei ole tulos yksittäisten henkilöiden työpanoksesta, vaan siihen tarvitaan jokaista työyhteisön jäsentä. Siksi olemme siitä erittäin ylpeitä. Hyvä työilmapiiri syntyy luottamuksesta, vuorovaikutuksesta, yhteishengestä ja siitä, että jokainen pystyy tuomaan omia ajatuksia kuuluville. Tulos auttaa meitä kehittämään tekemistämme jatkossakin: Haluamme olla Suomen halutuin elintarvikealan työpaikka, Nissilä kertoo.