Kaslink toimitilayhteistyöhön Kymen Seudun Osuuskaupan kanssa

Kouvolalainen elintarvikeyritys Kaslink ja Kymen Seudun Osuuskauppa aloittavat 1.2. toimitilayhteistyön. Kaslink vuokraa KSO:lta yhteensä 5500 neliömetriä varastotilaa raaka-aineille, pakkausmateriaaleille ja valmiille tuotteille. Toimitilayhteistyöllä Kaslink valmistautuu liiketoimintansa kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Yhteistyön myötä Kaslink siirtää kaikki ulkoiset varastotilansa saman katon alle Kouvolaan Vanhalle Kuusaantielle.

– Aiemmin olemme varastoineet tavaraa useammassa eri osoitteessa, missä on ollut omat haasteensa. Halusimme pitää logistisen ketjun omissa käsissämme Kouvolan alueella, ja sopiva kumppani löytyikin läheltä. Kymen Seudun Osuuskaupalta vuokrattava varastotila sopii erinomaisesti tarpeisiimme, ja se on kätevällä sijainnilla lähellä Korian tuotantolaitostamme, kertoo Kaslinkin logistiikkapäällikkö Teemu Javanainen.

– Olemme tehneet hyvää yhteistyötä jo pitkään, joten KSO on meille erinomainen kumppani. Pitkäjänteiseen yhteistyöhön sitoutuminen on molempien etu, Javanainen jatkaa.

– Vuokraustoiminta laajentaa hyvin yhteistyötämme Kaslinkin kanssa ja onkin hienoa, että sopiva tila löytyi toimialueelta, toteaa KSO:n talousjohtaja Jukka Virenius. 

Toimitilayhteistyöllä Kaslink varautuu liiketoimintansa kasvuun niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Yritys varastoi edelleen pääosan valmiista tuotteistaan Korian tuotantolaitoksella, mutta Korian varastokapasiteettia pystytään tarvittaessa vapauttamaan tuotantokäyttöön. Myös ulkoista varastotilaa pystytään tarvittaessa laajentamaan joustavasti.

Vuokrasopimus KSO:n kanssa astuu voimaan 1.2. ja se on tehty viideksi vuodeksi. Varastossa työskentelee alkuvaiheessa kolme Kaslinkin työntekijää.