Kaslink x Nenäpäivä

Olemme mukana Nenäpäivässä auttamassa maailman lapsia! Nenäpäivänä kerätyillä varoilla tuetaan pitkäkestoista kehitysyhteistyötä Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa, ja keräystuotolla eri järjestöt edistävät lasten koulutusta, turvaa, terveyttä ja ravinnonsaantia. Vuonna 2019 Nenäpäivä auttaa lapsia 17 maassa Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Eväät hyvään elämään kuuluvat kaikille maailman lapsille – Autetaan yhdessä!

Nenäpäivä auttaa maailman lapsia!

Leivo Nenäpäiväksi helpot marjamuffinssit!

Autetaan yhdessä

Nenäpäivän keräystuotolla eri järjestöt edistävät maailman lasten koulutusta, turvaa, terveyttä ja ravinnonsaantia. Kysyimme, mihin kohteeseen Kaslinkin eri osastot ja tiimit haluaisivat lahjoittaa oman osuutensa Kaslinkin yhteisestä Nenäpäivälahjoituksesta!

Toni, Antti, Jalmari ja Miska kaurapohjaisia Aito-tuotteita valmistavalta osastolta haluavat lahjoituksellaan tukea lasten ravintoa:

”On hienoa olla mukana Nenäpäivässä. Ravitsemus on mukana työssämme joka päivä. Laadukas ruoka kuuluu kaikille.”

Jo 10 euron lahjoituksella Nenäpäivälle saadaan pieni kasvimaa neljälle kotitaloudelle. Nenäpäivän lahjoituksilla muun muassa annetaan ihmisille tärkeää tietoa viljelystä ja välineitä esimerkiksi kasvimaiden perustamiseen.

Katariina, Ritva, Meiju, Satu, Maria ja Joni työskentelevät Kaslinkin laboratoriossa, jossa varmistetaan, että tuotteiden laatu pysyy erinomaisena.

”On mahtavaa olla mukana hyvän asian puolesta. Haluamme Nenäpäivän kautta tukea lasten koulutusta ja lukemaan oppimista, lukutaito on tärkeä pohja kaikelle kehitykselle.”  

Nenäpäivälahjoitusten turvin pyritään tarjoamaan mahdollisimman monelle lapselle pääsy kouluun, ja lahjoitusten turvin rakennetaan myös kouluja ja päiväkoteja.

Kaslinkin materiaaliosastolla työskentelevät Sarkke ja Susanna haluavat lahjoittaa oman osansa Kaslinkin Nenäpäivälahjoituksesta terveyden tukemiseen. Nenäpäivän tuella muun muassa rokotetaan ja lääkitään lapsia tappavia tauteja vastaan. Jo viiden euron lahjoituksella saadaan lääkkeet neljälle lapselle.

”Haluamme auttaa turvaamaan lapsille mahdollisuuden pitkään ja hyvään elämään. Esimerkiksi ilman lääkkeitä 1. tyypin diabetesta sairastava ei pitkälle selviä. Aihe on minulle läheinen, sillä olen sairastanut sitä jo useamman vuoden ajan. Lahjoittaminen on tosi helppoa ja jo pienellä summalla saa paljon hyvää aikaiseksi. Kannustamme kaikkia lahjoittamaan!” Sarkke kertoo.

”Haluamme lahjoittaa oman osuutemme Kaslinkin Nenäpäivälahjoituksesta lasten koulutuksen tukemiseen, jotta koulutus voidaan mahdollistaa mahdollisimman monelle,” kertovat Enni, Topi ja Marko Kaslinkin Kunnossapito-osastolta. Esimerkiksi viiden euron Nenäpäivälahjoituksella saadaan lapselle koulutarvikkeet ja 20 eurolla lukutaito.

Outi, Janika ja Jonna työskentelevät Kaslinkin ESL-osastolla, jossa valmistetaan muun muassa Aito-kaurajuomia. He haluavat oman osastonsa lahjoituksella auttaa turvaamaan kehitysmaiden tyttöjen elämää. Nenäpäivän tuella pyritään muun muassa vaikuttamaan lainsäädäntöön niin, että se kieltäisi tyttöjen sukuelinten silpomisen kaikkialla maailmassa.

”Aihe koskettaa erityisesti, sillä monella osastollamme työskentelevällä on omia tyttölapsia. On hienoa olla mukana auttamassa – jo pienellä lahjoituksella on merkitystä!”

 

Anna-Mari ja Laura työskentelevät Kaslinkilla maidon vastaanotossa ja huolehtivat muun muassa raaka-aineen laadusta.

”Haluamme auttaa tukemaan kokonaisvaltaista terveyden edistämistä. Terveys vaikuttaa kaikkeen ja on lähtökohta hyvälle elämälle.”

Nenäpäivän lahjoitusten turvin kunnostetaan muun muassa elintärkeitä puhtaan veden lähteitä ja parannetaan kotitalouksien vedensaantia. Näin edistetään myös hygieniatasoa ja vähennetään sairauksien leviämistä.

Nenäpäivän keräystuotoilla eri järjestöt edistävät maailman lasten koulutusta, turvaa, terveyttä ja ravinnonsaantia. Vuonna 2019 Nenäpäivä auttaa lapsia 17 maassa Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Merja, Miikka, Niko, Eevi, Päivi ja Roosa Kaslinkin korkeapastöroituja tuotteita valmistavalta osastolta haluavat lahjoittaa oman osansa Kaslinkin yhteisestä Nenäpäivälahjoituksesta terveyden edistämiseen ja rokotuksiin.

Kaslinkin varastolla työskentelevä Joonas haluaa oman tiiminsä Nenäpäivälahjoituksella tukea maailman lasten koulutusta.

”On kiva olla mukana auttamassa. Koulutuksella muun muassa ehkäistään syrjäytymistä ja vähennetään köyhyyttä. Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus kouluttautua!”

Nenäpäivän tuella pyritään tarjoamaan mahdollisimman monelle lapselle pääsy kouluun. Lahjoituksilla tuetaan myös nuorten ammattiin opiskelua.

Korian pääkonttorillamme työskentelee kaslinklaisia muun muassa taloushallinnon, HR:n, tuotannonsuunnittelun, tuotekehityksen ja IT:n parissa.

”Haluamme lahjoituksellamme tukea maailman lasten koulutusta. Koulutus antaa mahdollisuuden luoda työkaluja maan sisäisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Koulutus on sijoitus pitkällä tähtäimellä ja se vaikuttaa myös tasa-arvoon naisten ja miesten välillä.”