Tekninen päällikkö Miska Autio: Ongelmanratkaisua ja kehittämistä

Kuka

Tekninen päällikkö Miska Autio

Historia

Aloitti työt Kaslinkilla tuotantolinjalla vuonna 2000. Sen jälkeen useita eri työtehtäviä tuotantoketjun varrella.

Työnkuva

Erilaisten projektien käyttöönotto, koulutus, ongelmanratkaisu ja kehitys 

Parasta työssä

Haasteiden ratkaiseminen, jatkuva kehittyminen

Työskentelen Kaslinkilla teknisenä päällikkönä. Vastaan muun muassa erilaisten projektien käyttöönotosta, koulutuksesta ja ongelmanratkaisusta sekä kehityksestä. Osallistun moniin eri tehtäviin tuotantoprosessin aikana, ja teen paljon yhteistyötä tehtaan eri osastojen kuten kunnossapidon, tuotekehityksen, laboratorion ja tuotannon kanssa. Tärkeä yhteistyökumppani ovat myös talon ulkopuoliset laitevalmistajat.

Aloitin työt Kaslinkilla vuonna 2000 tuotantolinjalla, ja sieltä olen siirtynyt useampiin erilaisiin työtehtäviin tuotantoketjun varrella. Samalla esimerkiksi eri tuotteiden valmistuksessa käytettävien koneiden toiminnot ovat tulleet tutuiksi.

Tuotantolinjojen kehittämistä ja ongelmanratkaisua

Päiviin kuuluu monenlaisia työtehtäviä: Käymme läpi mahdolliset toimintahäiriöt tuotantolinjalla, ja mietimme ongelmiin ratkaisut yhdessä. Seuraan tuotantolinjojen automaattista tiedonkeruujärjestelmää ja huollan mahdollisia toimintahäiriöitä tuotantolinjalla.

Tuotekehitystiimin kanssa mietimme uusia näkökulmia tuotantolinjan kehittämiseen. Selvitämme muun muassa miten uusien reseptien ainesosat toimivat tuotantolinjalla ja mitkä tuotantomenetelmät niille sopisivat parhaiten. Välillä yhden reseptin kehittämiseen saattaa mennä jopa puoli vuotta, ja toisinaan saatamme osua oikeaan heti ensimmäisellä yrittämällä.

Parasta työssä on haasteiden ratkaiseminen

On aina hienoa olla tekemässä jotain uutta, ja on palkitsevaa saada projektin haasteet ratkaistua. Kaslinkilla on hyvä työporukka, ja haasteisiin saa aina tukea työkavereilta.

Uusien asioiden oppiminen ei Kaslinkilla lopu koskaan. Elintarvikeala kehittyy koko ajan voimakkaasti. Tuotantoprosesseja automatisoidaan ja kehitetään jatkuvasti, joten tylsiä hetkiä ei työssä ole.

Lue lisää uratarinoita

Avainasiakaspäällikkö Vesa Nousiainen: Myynti on yhteistyötä asiakkaan kanssa

Prosessinhoitaja Annamari Rosberg: Kaslinkille suoraan koulunpenkiltä

Prosessinhoitaja Vesa Korhonen on vapaa-ajalla triathlonisti

Suunnittelupäällikkö Kim Kiviranta: Monipuolisia tehtäviä tuotannonsuunnittelussa

Tuotekehittäjä Jenni Uusihonko: Parasta on nähdä valmis tuote kaupan hyllyssä