Työnhakijalle

Kasvava yrityksemme tarjoaa lukuisia työllistymismahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin vastavalmistuneillekin. Lue lisää uramahdollisuuksista Kaslinkilla!

Hae nyt

Jos kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä Kaslinkin osaavaan joukkueeseen, voit jättää meille ohessa avoimen hakemuksen. Käymme läpi kaikki hakemukset ja otamme sinuun yhteyttä heti, kun tarjolla on taitojasi ja kiinnostuksen kohteitasi vastaava avoin työpaikka.

Katso avoimet työpaikat >

Täytä avoin hakemus >

Monipuoliset uramahdollisuudet

Kaslink on yksi Suomen nopeiten kasvaneita yrityksiä 2000-luvulla, ja tällä hetkellä Kaslink työllistää 170 alansa rautaista ammattilaista. Tarkoitus ei ole hidastaa tahtia tulevaisuudessakaan, päinvastoin.

Yrityksessämme tapahtuu jatkuvasti – kehitymme, kasvamme ja luomme uusia tuotteita. Kaiken keskiössä on ruuanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistaminen ja uusien tuoteinnovaatioiden kehittäminen. Tarjoamme runsaasti uramahdollisuuksia muun muassa elintarvikkeiden valmistuksessa, markkinoinnissa, myynnissä, henkilöstöhallinnossa, logistiikassa, kunnossapidossa ja IT-ratkaisujen parissa.

Mielenkiintoisessa työympäristössä jokainen pääsee kehittämään omaa osaamistaan, olipa kyseessä sitten ammattitaidon lisäkoulutus, halu oppia uusia tehtäviä tai edetä uralla.

Kannustava yhteishenki ja lämmin ilmapiiri

Kaslink on perheyritys, ja toimimme vahvasti arvojemme ohjaamana. Uskomme tekemiseemme, avoimuuteen ja yhteishenkeen sekä jatkuvaan kehittymiseen ja innovatiivisuuteen. Parhaat innovaatiot ja merkittävimmät saavutukset syntyvät tiimityönä rennossa ilmapiirissä. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme, ja pidämme kiinni me-hengestä ja hyvästä työilmapiiristä.

Työhyvinvointi ja työtyytyväisyys ovat meille erittäin tärkeitä. Seuraamme työtyytyväisyyttä säännöllisesti, ja meille on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, hoitokuluvakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia myös tarjoamalla liikuntaseteleitä ja urheiluvuoroja, ja tuemme työntekijöidemme osallistumista erilaisiin liikuntatapahtumiin. Järjestämme myös itse aktiivisesti erilaisia henkilöstötapahtumia.

Uratarinat

Mitä kuuluu teknisen päällikön työpäivään? Entä mitä tekee maidon vastaanoton prosessinhoitaja? Tutustu kaslinklaisiin ja heidän uratarinoihinsa!

Uratarinat >