Kaslink yrityksenä

Kaslink on yksi suurimmista kotimaisista ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista, ja sen valmistamia tuotteita myydään yli 15 maassa. Raino Kukkosen vuonna 2001 perustama Kaslink on elokuusta 2019 alkaen ollut osa toista suomalaista perheyritystä, Fazer Groupia.

Intohimona ruokainnovaatiot

Kaslink on monipuolinen elintarvikevalmistaja, joka kehittää uutta syötävää muuttuviin ruokailutottumuksiin. Luomme aktiivisesti tuoteinnovaatioita niin kuluttajien kuin ammattikeittiöiden tarpeisiin Suomessa ja maailmalla.

Kaslinkin toiminta on perustunut ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja kestävään kehitykseen alusta asti. Ekologinen ajattelutapa kulkee läpi koko tuotantoketjun. Myös toimittajiemme ja yhteistyökumppaniemme tulee toimia edellyttämiemme vastuullisten toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Tuotekehitys

Korkealaatuinen tuotekehitys on toimintamme kulmakivi. Sen avulla tarjoamme lähialueen raaka-aineista valmistettuja maailmanluokan ruoanlaittotuotteita: muun muassa kasvipohjaisia tuotteita, maitotuotteita, kastikkeita ja vesiä.

Oma innovatiivinen tuotekehitysosastomme tutkii jatkuvasti uusia mahdollisuuksia hyödyntää arktista ja puhdasta suomalaista luontoa. Korkeat ruokatuotannon standardit ja korkea suomalainen ruokaturvallisuuden taso pitävät huolen, että asiakkaamme ympäri maailman saavat nautittavaksi parhaat makuelämykset.

Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Kymijoen varrella Kouvolan Korialla, maailman puhtaimpien vesien äärellä. Tuotantolaitoksen uusin teknologia takaa, että tuotteemme pakataan vastaamaan niin vähittäiskaupan kuin ammattikeittiön tarpeita, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Tutustu tarinaamme!

Korkealaatuisten kastikepohjien valmistuksesta yhdeksi suurimmista kotimaisista jokapäiväisten ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista.

Lue lisää tarinastamme! >